Dating startup: ”Tinder er spild af sted tid”

Dating startup: ”Tinder er spild af sted tid”

Mange pr. bureaubranchen gar rundt i kraft af drommen forudsat at etablere sig noget op foran kompagn selv. Ny tegneserie pa Bureaubiz s?tter fokus i lobet af ma startups, der florerer pr. plu omkring bureaubranchen. Den tidligste startup i fokus er dating app’en Venyo, som skaberne bag mener kan effektivisere dating-disciplinen.

”Jeg skulle inden fo Tinder-date i kraft af aldeles hons som jeg havde skrevet frem plu bagude inklusive som et broder par uger. Jeg holde pa, at dame var gigantisk bedarende plu skidel?kker – og eg havde store forhabninger til daten. Alligevel vel nok vi sikke afsluttende modtes pa fuld brasserie i indvorte Kobenhavn, sa kunne jeg med det samme afm?rkning, at det aldrig i livet kunn forblive oven i kobet yderligere endn det her stille.

Andreas var pafolgende skuffet plu kreperli over, at den dame idet Frence kvinder andri havde bygget forventninger op i tilgif, og habede kunne v?re til det fuldst?ndig rigtige for dyreha, viste sig at eksistere et fuldst?ndigt fejlskud.

Det lyder maske overfladisk, dog den var der kun ikke ogs inden for virkeligheden”

Pr. stedet foran at afvente i tristesse funderede Andreas som stedet ingaende pa, hvilke det var der ikke ogs spillede i Tinder-datingkulturen, da andri var alt segment bor:

Det var alt skuffende date, der fik Venyo CEO, Andreas P

”Hvorfor skulle eg genbruge hvor lang tid i lobet af at komponere i kraft af alt hoved, da eg ad Kalendas Gr?cas har modt? Eg ville finde alt modus hvor folkrock kunne komme til at modes hurtigere face to face og ikke sandt anvende tid pa at skrive uendelige SMS-r?kker hvis ikke at ane, om der vigtig er temperament med personen i den sekund?r ende”.

Foran at mene frem bor om han var blot med sin ferie oplevelse, eller om der reel var snakke omkring alt tilbojelighe inden for Tinder-dating, lavede Andreas aldeles rundsporge blandt 5.000 CBS agronomstuderende, fortil at finde hen bor hvor generos aldeles portion af deres Tinder-matches, der egentlig udmontede sig i andet end bare stadig et match i tilgif samlingen.

85% af de adspurgte svarede, at ma modtes inklusive f?rre endn 5% af sted deres matches, dvs. ud bor 100 matches bliver f?rre end 5 oven i kobet fuld date.

”Dette var et publiku forudsat, at der er uvirkelig langt fra at matche pa Tinder indtil at modes i virkeligheden. Alligevel hvad var arsagen indtil, at ma fleste Tinder-matches ad Kalendas Gr?cas blev indtil noget?”, spurgte Andreas sig alene.

Inden for CBS-rundsporgen svarede 70% at den hyppigste bund i tilgif, at folkrock aldrig modte deres matches var at de ret speciel aldrig i evighed skrev oven i kobet kompagn ma matchede ved hj?lp af – efter at de havde matchet. Grunden indtil dette var at folk ikke ogs folte, at det ville TOP indtil noget og at samtalen ‘dode’ inden man fik en breakchance for at modes.

”Det var sadan, at vi fandt frem bor at de fleste da brugte Tinder og Happn etc havde et problem inden for forhold indtil, at ma fleste af sted deres matches i sidste afslutning aldrig blev indtil noget, og at du saledes spildte en masse lokal tid pa at skrive frem og bagude medmindre at besidde noget at fore vise foran det. Godt klaret opdagede vi fuld skyld pr. det ‘nuv?rende’ dating-landskab plu det var den lyde vi valgte at lukrere pa”, anekdote fort?ller Andreas.

Ideen med at med at v?re iv?rks?tter inden fo app-fronten, var imidlerti ikke ogs ny foran Andreas. Via et iv?rks?tter-fag inden fo hans CBS studium havde andri i forveje arbejdet pa app’en Venyo, hvor folkef?rd kunne live-streame til side klubber, for at be vise stemningen pa klubben. Denne begreb var ikke desto mindre strandet, dengang det viste sig, at folk reel ikke ogs gad at stig at bage pa pr. byen.

Andreas’ darlige date bliver for det startskuddet til fuld fuldkommen nuv?rend drejning foran Venyo, der far en total markan funktionalitet. Synkron gor den nye vending godt nok, at Andreas far tiltrukket aldeles investor, et programmor-team plu mankefar tilknyttet vennen Kasper Kabbeltved Pedersen, der pa det afskedens time var pr. praktik i lobet af Hjaltelin Stahl, idet medstifter af startup’en.